Zakelijk2024-03-13T15:32:02+01:00

Zakelijke fotografie

Marketing meets fotografie: Beelden die jouw doelen versterken.

Foto’s die niet alleen mooi zijn, maar ook hun doel bereiken. Dat is mijn belofte als je mij inschakelt voor je foto’s. Hoe ik dat doe?
1. Ik weet hoe ik je mooi op de foto krijg, zodat je je foto’s echt gaat gebruiken.
2. Ik spreek vloeiend beeldtaal, begrijp welke kleuren, poses en composities ik nodig heb om jouw boodschap over te brengen.
3. Dankzij mijn marketingachtergrond snap ik welke beelden de juiste impact maken om jouw doelen te versterken.

Je kunt bij mij pakkende LinkedIn-profielfoto’s laten maken die een positieve eerste indruk geven. Met zakelijke portretten en personal branding laat je je persoonlijkheid en expertise op een authentieke manier naar voren komen. Met een mooie bedrijfsreportage heb je altijd een beeldbank bij de hand voor verse websitefoto’s, online content en drukwerk.

Kortom, de foto’s die ik maak zijn niet alleen mooi, maar vooral bruikbaar en brengen je vooruit in je carrière, onderneming of het naleven van je droom.

Zakelijk portret

Voor een goede eerste indruk

Een goed zakelijk portret gaat verder dan alleen een profielfoto. Voor we de foto gaan maken, maken we een plan. Waarvoor heb je de foto nodig, wie gaat de foto zien en wat wil je met de foto bereiken? Een foto op LinkedIn kan bijvoorbeeld vooral je expertise onderschrijven terwijl je voor social media liever een uitnodigende en vriendelijke uitstraling hebt. Samen maken we een plan om foto’s te maken waar je blij van wordt. Bekijk hier meer voorbeelden van (zakelijke) portretten.

Zoek je mooie headshots van je team? Ook dat kan, in een setting die past binnen de uitstraling van het bedrijf. Dat kan een studiosetting zijn, of met jouw bedrijf als achtergrond. Voor beide opties geldt: ik kom op locatie. Op die manier worden de werkzaamheden van jouw team zo min mogelijk onderbroken.

Content creation

Social media #onfleek

Hulp nodig bij jouw online presentatie? Een eigen beeldbank kan je daar enorm in helpen! Behalve dat Google het waardeert als je met unieke foto’s komt (je wordt beter gevonden via Google Image Search!), is het ook gewoon veel mooier om het echte verhaal te laten zien. Als content creator leg ik het verhaal van jouw onderneming vast. In één dag kunnen we vaak weken aan content voorbereiden. Met goeie foto’s op zak hoef je zelf alleen nog maar te posten!

Benieuwd naar mijn ideeën voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op.

Beeldbank fotografie voor Laura van F-words

Laura is horeca expert met een enorm netwerk en een bak aan kennis. Haar missie: horecaondernemers helpen zichzelf op de kaart te zetten. Dat doet ze als verbinder door mensen met elkaar te in contact te brengen, door het delen van waardevolle tips & tricks op sociale media

Zakelijk portret voor Anko Fotografie

Andries is een getalenteerde fotograaf die vrouwen helpt hun mooiste kant te ontdekken en hun vrouwelijkheid te omarmen. De meeste dames verschijnen in lingerie voor zijn camera, een spannende stap. Daarom is een zakelijk portret heel belangrijk om vooraf vertrouwen te wekken. Voor deze shoot wilden we twee

Online opvallen: kleurrijke brandingfoto’s

Charlotte is ondernemer en wilde online opvallen, met name op Facebook en Instagram. Ze verkoopt voedingssuplementen en promoot een gezonde levensstijl. Haar merk mag lekker knallen en laat zien dat gezond eten en leven heel erg leuk kan zijn. Dus dat hebben we terug laten komen in haar

Personal branding zelf doen

Vorige week heb ik de knoop doorgehakt. Behalve de familieshoots wil ik ook weer meer zakelijke klanten aantrekken, omdat ik daar vaak veel meer van mijn kennis en creativiteit in kwijt kan. Toen ik dat besefte, wist ik dat ik mijn personal branding een boost moest geven. Geen badeendje,

Ga naar de bovenkant