Zakelijke fotografie

Zoek je de perfecte portretfoto of heb je foto’s nodig voor je social media? Een goede foto maakt binnen een oogopslag het verschil tussen professioneel en ‘leuk geprobeerd’.

Jij bent ondernemer, elke dag werk je hard voor datgene waar jij in gelooft. Laat mij je helpen jouw verhaal te vertellen! Presenteer jezelf op een manier waarop je jezelf onderscheidt van jouw concurrent. Overtuig je klant dat jij de juiste persoon bent om zaken mee te doen.

Plan een vrijblijvende kennismaking

Zakelijk portret

Voor een goede eerste indruk

Een goed zakelijk portret gaat verder dan alleen een profielfoto. Voor we de foto gaan maken, maken we een plan. Waarvoor heb je de foto nodig, wie gaat de foto zien en wat wil je met de foto bereiken? Een foto op LinkedIn kan bijvoorbeeld vooral je expertise onderschrijven terwijl je voor social media liever een uitnodigende en vriendelijke uitstraling hebt. Samen maken we een plan om foto’s te maken waar je blij van wordt. Bekijk hier meer voorbeelden van (zakelijke) portretten.

Zoek je mooie headshots van je team? Ook dat kan, in een setting die past binnen de uitstraling van het bedrijf. Dat kan een studiosetting zijn, of met jouw bedrijf als achtergrond. Voor beide opties geldt: ik kom op locatie. Op die manier worden de werkzaamheden van jouw team zo min mogelijk onderbroken.

Info & Tarieven

Content creation

Social media #onfleek

Hulp nodig bij jouw online presentatie? Een eigen beeldbank kan je daar enorm in helpen! Behalve dat Google het waardeert als je met unieke foto’s komt (je wordt beter gevonden via Google Image Search!), is het ook gewoon veel mooier om het echte verhaal te laten zien. Als content creator leg ik het verhaal van jouw onderneming vast. In één dag kunnen we vaak weken aan content voorbereiden. Met goeie foto’s op zak hoef je zelf alleen nog maar te posten!

Benieuwd naar mijn ideeën voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op.

Offerte aanvragen