Andries is een getalenteerde fotograaf die vrouwen helpt hun mooiste kant te ontdekken en hun vrouwelijkheid te omarmen. De meeste dames verschijnen in lingerie voor zijn camera, een spannende stap. Daarom is een zakelijk portret heel belangrijk om vooraf vertrouwen te wekken. Voor deze shoot wilden we twee aspecten van Andries benadrukken: zijn charmante, vriendelijke persoonlijkheid en zijn expertise als lichtmeester waardoor hij iedereen kan laten stralen.

Omdat Andries een prachtige eigen studio heeft, lag de locatiekeuze voor de hand. We zijn de studio ingedoken, waar ik hem in actie gefotografeerd heb. Dat is namelijk precies wat de dames te zien krijgen die bij hem voor de camera verschijnen. De zelfverzekerdheid waarmee hij door de studio beweegt, zijn oog voor detail en precisie kwamen hierin mooi naar voren. Daarnaast hebben we een aantal zakelijke portretten geschoten om echt connectie te kunnen maken met zijn potentiële klant.

De beelden die we hebben geschoten kregen nog een dubbele functie. Andries geeft namelijk ook workshops en deelt zijn enorme kennis via een eigen YouTube-kanaal. Ook daar bleken de beelden perfect voor te passen!

Dit caseverhaal van Andries laat zien dat het heel waardevol is om goede foto’s van jezelf te hebben terwijl je aan het werk bent. Met een sterk zakelijk portret laat je zien dat je weet wat je doet. Heb jij ook een zakelijk portret nodig voor je website, LinkedIn of andere kanalen? Ik help je graag.