Portret fotoshoot Den Helder

Portret fotoshoot Den Helder

Portret fotoshoot Den Helder – Een sterk portret zorgt ervoor dat je gezien wordt. Of het nu gaat om een profielfoto voor LinkedIn, een foto op een datingapp of een zakelijk portret voor op je website. Mijn naam is Joke Kleijer, ik heb ruim 9 jaar ervaring als fotograaf. Je bent van harte welkom voor een Portret fotoshoot in mijn professionele fotostudio in Den Helder.

Dit kun je verwachten bij een portret fotoshoot

We maken tegenwoordig meer foto’s dan ooit, toch krijg ik vaak mensen voor de camera die nog nooit professionele foto’s hebben laten maken. Oké, de verplichte schoolfoto’s en pasfoto’s, die kent iedereen natuurlijk wel. Met alleen die herinnering in je achterhoofd kan ik me voorstellen dat je er tegenop ziet een professionele fotoshoot te laten doen.

Een echte fotoshoot lijkt niet op het maken van schoolfoto’s of pasfoto’s. Het begint altijd met een kennismaking zodat je weet wie je op de foto gaat zetten. We bespreken jouw wensen en ideeën en maken een plan van aanpak. Je mag verschillende outfits meenemen naar de shoot, dan kijken we ter plekke wat het beste werkt. Als fotograaf neem ik alle tijd voor je. Tijdens de shoot laat ik je ook vast meekijken. Ik peil continu of je tevreden bent met wat je ziet. Pas als je tevreden bent, mag je naar huis!

Na de fotoshoot bekijk je het resultaat van de shoot in een beveiligd online album. Daar kies je zelf de mooiste foto’s uit die ik tot in de puntjes voor je nabewerk. Wees niet bang, ik verander je niet in een barbie en ik maak je ook geen twee maten kleiner. Ik zet graag mijn kennis en kunde in om jou op je mooist vast te leggen, zoals je bent.

Klant reviews

Joke had aan weinig woorden voldoende om mij te helpen in wat ik nodig heb. Ze is je behulpzaam en regisseert je vriendelijk in het aannemen van de juiste positie. De foto’s zijn zacht belicht, mooi en precies wat ik zocht.

Je nam mij echt goed mee; ik heb mij heel comfortabel gevoeld. Deze portretten ga ik graag gebruiken!

“Een sterk portret zorgt ervoor dat je gezien wordt.”

Wat trek je aan tijdens de fotoshoot?

Heb je kledingtips? Dat is de meestgestelde vraag die ik krijg. Daarom deze gids met outfit inspiratie om jou te helpen kleding uit te kiezen voor jouw fotoshoot. Als fotograaf heb ik de afgelopen 9 jaar heel veel outfits langs zien komen voor de camera. De kleding die modellen dragen, bepaalt voor een groot deel de look en feel van de fotoshoot. Mijn stijl is vrij rustig en tijdloos en daar passen bepaalde outfits bij. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je je daar altijd aan moet houden. Heb je een tof ‘statement piece’, of heb je iets specifieks in je hoofd? Laat het vooral weten, dan kijken we of we dat in jouw shoot kunnen passen.