Laura is horeca expert met een enorm netwerk en een bak aan kennis. Haar missie: horecaondernemers helpen zichzelf op de kaart te zetten. Dat doet ze als verbinder door mensen met elkaar te in contact te brengen, door het delen van waardevolle tips & tricks op sociale media en uitgebreide blogartikelen. Een beeldbank is daarbij onmisbaar: foto’s zijn de drager van de waarde die ze levert. Mensen zien vaak eerst een plaatje, voor ze gaan lezen. Samen doken we hartje Amsterdam in om de verschillende aspecten van haar dienstverlening vast te leggen.

De foto’s moesten laten zien hoe veelzijdig de horecawereld is en een authentieke weergave zijn van Laura’s dienstverlening. Op een positieve manier de aandacht trekken en connectie maken. Hoewel de shoot in Amsterdam plaatsvond, komen Laura’s klanten niet alleen uit Amsterdam. De rol van de stad is dus beperkt gebleven.

Om Laura’s expertise als kennisautoriteit te onderbouwen zijn we de bibliotheek ingedoken. Deze beelden weerspiegelen haar passie voor kennis en educatie. Vervolgens zijn we naar een prachtige horecazaak gegaan, waar we Laura als horecaklant zien genieten van wat de horeca te bieden heeft. Tenslotte zijn we naar Laura’s eigen keuken gegaan, waar we foto’s hebben gemaakt die haar professionele aanpak, precisie en liefde voor details weerspiegelden.

Dit caseverhaal van Laura laat zien hoe je in een beeldbank de verschillende aspecten van je dienstverlening kunt vastleggen. Ben jij ook regelmatig op zoek naar passende beelden voor je verhaal en wil je eigenlijk van die generieke stockfoto’s af? Met een goedgevulde beeldbank op maat heb jij mooie foto’s die naadloos aansluiten op jouw verhaal.