In het dagelijks leven ben ik een tikkeltje ‘tomboy’. Ik draag weinig make-up en je kunt me uittekenen in jeans & sneakers. Maar als het gaat om fotoshoots verander ik in een hopeloze romanticus. Dan word ik heel gelukkig van jurken, zacht licht en rustige kleuren.

Mijn naam is Joke Kleijer en ik ben al sinds 2014 professioneel fotograaf. De eerste 4 jaar van mijn carrière werkte ik als fulltime kinderfotograaf in een fotostudio. Daarnaast heb ik een achtergrond in de modewereld, ik ben model geweest. Die twee dingen komen heel mooi samen in mijn werk. Ik kan megagoed met kinderen omgaan én zorg ervoor dat jij als ouder ook mooi op de foto komt. Een klein beetje poseren, styling en een mooie gezichtsuitdrukking. Je zult zien dat het vanzelf gaat als ik je daarbij help.

Fotostudio in Den Helder

Sinds 2019 woon ik in Den Helder, samen met mijn grote liefde, collega-fotograaf Andries Kooijman van Anko Fotografie. En sinds die tijd heb ik ontzettend veel kinderen en families mogen fotograferen. Ik heb nu een hele fijne vaste klantenkring waarvan ik regelmatig de familiefoto’s mag updaten. Daarnaast werk ik in de online marketing en help ik kleine ondernemers met hun marketing – van fotografie en video tot strategie.

Mijn stijl: tijdloze en liefdevolle foto’s

Simpel en stijlvol, zonder poespas. Deze fotoshoot draait om JULLIE.

I love my job,

that’s my superpower!

Bekijk mijn portfolio