Welkom in de Fotostudio

Ben je wel eens in een fotostudio geweest? Ik kan me voorstellen dat je geen flauw idee hebt wat je kunt verwachten. Daarom geef ik op deze pagina vast een klein kijkje achter de schermen bij mijn fotostudio Den Helder.

De fotostudio is een ruimte bij mij thuis. Zodra je binnenkomt gaan we één trap omhoog en dan loop je bijna direct de studioruimte binnen. We hebben elkaar al online of telefonisch gesproken, dus de eerste setup staat alvast klaar. Zo kunnen we even rustig kennismaken.

Als er kids bij zijn neem ik altijd even de tijd om ook hen goed op hun gemak te stellen. Ik laat zien wat we gaan doen en heel misschien mogen ze zelf ook wel een keertje flitsen… Zodra het ijs gebroken is gaan we beginnen met de shoot en al snel vergeet je de ruimte waar je instaat.

Ik ben best wel een kletskont als ik aan het shooten ben. Je krijgt aan één stuk door aanwijzingen hoe je het beste kunt staan en ik help je controle te krijgen over hoe je kijkt. Als je eenmaal weet hoe het werkt gaat dat best makkelijk! En meestal is de shoot voorbij voor je er erg in hebt.

Tarieven

Ga jij het avontuur aan?

Recensies

Joke heeft super mooie foto’s van onze kleine meid gemaakt! Ze is geduldig en lief en maakt ons meisje gemakkelijk aan het lachen. Zeker een aanrader!

Kindershoot - Kimberley
Goede fotograaf! Heel leuk met kindjes ze deed er alles aan om hem te laten lachen.
Ben blij met de foto’s 👍🏼
Kindershoot - Megan
Hele leuke shoot gehad met mijn 3 jongens! Waar ik in het begin dacht dit word hem niet, wist Joke ze alle 3 met een lach op de foto te krijgen! Ze is echt heel leuk met kinderen en weet de kids op hun gemak te laten voelen..
een aanrader dus, wij gaan haar hier nog boeken voor een thuis shoot met het gezin! 👍🏻
Kindershoot - Iris

Leuke minishoot laten doen van mijn zoon en dochter van 10 weken. De foto’s zijn erg leuk geworden!

Kindershoot - Sophie
Begin dit jaar een babyshoot gedaan op de baby & buik bazaar bij Joke. Ze heeft superveel geduld met de kleintjes en pakt het super aan! De foto’s zijn super gaaf en alles is netjes volgens afspraak gegaan.
Zaterdag 7 december weer een shoot laten doen dit keer in het tuincentrum. Mijn kleine man heeft het onwijs naar zijn zin gehad en voelde zich goed op zijn gemak bij Joke. Ook deze foto’s zijn super goed gelukt super resultaat!
Bent u opzoek naar een goeie kinderfotograaf ga dan zeker bij Joke! Ze heeft plezier in der werk en dat zie je terug bij de kinderen en het eindresultaat is echt geweldig! Een topper is het!!
Kindershoot - Cheryl

Zaterdag 14 december met mijn zoontje langs geweest voor een mini shoot. Joke doet het onwijs leuk en zelfs mijn zoontje had er lol in. Dinsdag had ik al een overzichtje van de foto’s waar ik uit kon kiezen en vandaag had ik ze al in huis. Super leuke fotograaf en top service 👍

Kindershoot - Sonja

Hele leuke mini fotoshoot van onze kids bij Joke gehad. Ze heeft duidelijk veel ervaring met kinderen fotograferen. Felicia en Collin voelden zich op hun gemak bij haar met als resultaat veel leuke foto’s om uit te kiezen! Heel blij mee!

Kindershoot - Helen

Joke ken ik al van jaren terug. Wij hebben inmiddels 3 shoots gehad. Over de jaren heen heb ik al bij veel fotografen voor de lens gestaan, maar geen een heeft mij zo goed op de foto gekregen. Ik sta er op als mijzelf en je ziet aan de foto dat ik mij volledig op mijn gemak voel. Ze is ontzettend lief en weet precies hoe ze je kan sturen om nog net dat beetje “wow” aan de foto’s toe te voegen. Kortom, als je nog twijfelde….. hier is het teken! Go go go!

Portretshoot - Melanie

Een mini fotoshoot gedaan met mijn zoontje en 2 neefjes. Het zijn 3 boefjes die nooit samen, leuk op de foto te krijgen zijn. Joke heeft met veel geduld en humor het toch voor mekaar gekregen. De fotos zijn allemaal heel gaaf geworden. Echt een aanrader.

Kindershoot - Kaylee

Joke is gewoon echt heel goed, want de vorige keer waren we ook al van die paar foto’s allemaal onder de indruk en konden we niet kiezen. En nu stuur je drie foto’s en die zijn gewoon nu al alle drie leuk!

Kindershoot - Elise
Bij Joke een mini shoot gedaan met mijn dochtertje van 2, dit was heel leuk! Joke neemt de tijd voor je en maakt op een spelende wijs foto’s met het kind zodat deze zich ook op zijn gemak voelt bij haar, ondanks eerst heel verlegen binnen te zijn gekomen.
De foto’s zijn ontzettend mooi geworden! Heel erg blij mee!🥰
Echt een aanrader!
Kindershoot - Marleen

Afgelopen zondag 15 december shoot gedaan bij Joke met mijn zoontje van 6 weken, wat deed ze dat leuk met mijn kleine man. echt een aanrader. PS: wat zijn de foto’s mooi geworden erg tevreden 😍😍😍

Kindershoot - Genesis

Blog

  • fotoshoot fotoactie den helder

Fotoactie Buik & Baby Bazaar Den Helder

mei 6th, 2022|Reacties uitgeschakeld voor Fotoactie Buik & Baby Bazaar Den Helder

Jaaa, superleuk nieuws! 22 mei 2022 is er ein-de-lijk weer een Buik & Baby Bazaar en wij zijn erbij mét een leuke fotoactie! Samen met zorgverleners, -professionals, ondernemers en organisaties uit de regio maken

  • fotoshoot met mooie jurk den helder

Waarom niet? Fotoshoot met mooie jurk

maart 27th, 2022|Reacties uitgeschakeld voor Waarom niet? Fotoshoot met mooie jurk

“Ik hou eigenlijk helemaal niet van prinsessenjurken.” Dat zei ik tegen mijn collega toen we het over onze weekendplannen hadden. Ik had dat weekend een fotoshoot met mooie jurk op een sprookjesachtig plekje. Dat

2022 – het jaar van Playdays in de studio

januari 9th, 2022|Reacties uitgeschakeld voor 2022 – het jaar van Playdays in de studio

Op de middelbare school kreeg ik het vak beeldende kunst, in de bovenbouw van meneer Den Ouden. Het leuke aan meneer Den Ouden was dat zijn lokaal altijd open was. Ook in onze vrije

  • Fotoshoot met gezin Den Helder

Fotoshoot met gezin – Mijn beste foto in 2021

januari 2nd, 2022|Reacties uitgeschakeld voor Fotoshoot met gezin – Mijn beste foto in 2021

Ieder jaar kijk ik terug welke foto het beste scoorde op social media. Dit helpt me bepalen welke kant ik op wil met mijn fotografie. Afgelopen jaar heb ik vooral gefocust op de familieshoots.

  • Outfit inspiratie fotostudio Den Helder

Outfit inspiratie voor een fotoshoot

september 9th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Outfit inspiratie voor een fotoshoot

Heb je kledingtips? Dat is de meestgestelde vraag die ik krijg. Daarom deze gids met outfit inspiratie om jou te helpen kleding uit te kiezen voor jouw fotoshoot. Als fotograaf heb ik de afgelopen

  • Newbornshoot Den Helder

Newbornshoot Den Helder – Alle info op een rijtje

augustus 9th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Newbornshoot Den Helder – Alle info op een rijtje

Newbornshoot Den Helder - Ben je zwanger en overweeg je een newbornshoot? Oriënteer je op een professionele newbornfotograaf bij jou in de buurt! Mijn naam is Joke Kleijer, ik heb ruim 9 jaar ervaring