Welkom in de Fotostudio

Ben je wel eens in een fotostudio geweest? Ik kan me voorstellen dat je geen flauw idee hebt wat je kunt verwachten. Daarom geef ik op deze pagina vast een klein kijkje achter de schermen bij mijn fotostudio Den Helder.

De fotostudio is een ruimte bij mij thuis. Zodra je binnenkomt gaan we één trap omhoog en dan loop je bijna direct de studioruimte binnen. We hebben elkaar al online of telefonisch gesproken, dus de eerste setup staat alvast klaar. Zo kunnen we even rustig kennismaken.

Als er kids bij zijn neem ik altijd even de tijd om ook hen goed op hun gemak te stellen. Ik laat zien wat we gaan doen en heel misschien mogen ze zelf ook wel een keertje flitsen… Zodra het ijs gebroken is gaan we beginnen met de shoot en al snel vergeet je de ruimte waar je instaat.

Ik ben best wel een kletskont als ik aan het shooten ben. Je krijgt aan één stuk door aanwijzingen hoe je het beste kunt staan en ik help je controle te krijgen over hoe je kijkt. Als je eenmaal weet hoe het werkt gaat dat best makkelijk! En meestal is de shoot voorbij voor je er erg in hebt.

Ga jij het avontuur aan?

Recensies

Afgelopen zondag 15 december shoot gedaan bij Joke met mijn zoontje van 6 weken, wat deed ze dat leuk met mijn kleine man. echt een aanrader. PS: wat zijn de foto’s mooi geworden erg tevreden 😍😍😍

Kindershoot - Genesis

Joke is gewoon echt heel goed, want de vorige keer waren we ook al van die paar foto’s allemaal onder de indruk en konden we niet kiezen. En nu stuur je drie foto’s en die zijn gewoon nu al alle drie leuk!

Kindershoot - Elise
Goede fotograaf! Heel leuk met kindjes ze deed er alles aan om hem te laten lachen.
Ben blij met de foto’s 👍🏼
Kindershoot - Megan

Zaterdag 14 december met mijn zoontje langs geweest voor een mini shoot. Joke doet het onwijs leuk en zelfs mijn zoontje had er lol in. Dinsdag had ik al een overzichtje van de foto’s waar ik uit kon kiezen en vandaag had ik ze al in huis. Super leuke fotograaf en top service 👍

Kindershoot - Sonja

Een mini fotoshoot gedaan met mijn zoontje en 2 neefjes. Het zijn 3 boefjes die nooit samen, leuk op de foto te krijgen zijn. Joke heeft met veel geduld en humor het toch voor mekaar gekregen. De fotos zijn allemaal heel gaaf geworden. Echt een aanrader.

Kindershoot - Kaylee

Joke ken ik al van jaren terug. Wij hebben inmiddels 3 shoots gehad. Over de jaren heen heb ik al bij veel fotografen voor de lens gestaan, maar geen een heeft mij zo goed op de foto gekregen. Ik sta er op als mijzelf en je ziet aan de foto dat ik mij volledig op mijn gemak voel. Ze is ontzettend lief en weet precies hoe ze je kan sturen om nog net dat beetje “wow” aan de foto’s toe te voegen. Kortom, als je nog twijfelde….. hier is het teken! Go go go!

Portretshoot - Melanie
Begin dit jaar een babyshoot gedaan op de baby & buik bazaar bij Joke. Ze heeft superveel geduld met de kleintjes en pakt het super aan! De foto’s zijn super gaaf en alles is netjes volgens afspraak gegaan.
Zaterdag 7 december weer een shoot laten doen dit keer in het tuincentrum. Mijn kleine man heeft het onwijs naar zijn zin gehad en voelde zich goed op zijn gemak bij Joke. Ook deze foto’s zijn super goed gelukt super resultaat!
Bent u opzoek naar een goeie kinderfotograaf ga dan zeker bij Joke! Ze heeft plezier in der werk en dat zie je terug bij de kinderen en het eindresultaat is echt geweldig! Een topper is het!!
Kindershoot - Cheryl

Joke heeft super mooie foto’s van onze kleine meid gemaakt! Ze is geduldig en lief en maakt ons meisje gemakkelijk aan het lachen. Zeker een aanrader!

Kindershoot - Kimberley
Bij Joke een mini shoot gedaan met mijn dochtertje van 2, dit was heel leuk! Joke neemt de tijd voor je en maakt op een spelende wijs foto’s met het kind zodat deze zich ook op zijn gemak voelt bij haar, ondanks eerst heel verlegen binnen te zijn gekomen.
De foto’s zijn ontzettend mooi geworden! Heel erg blij mee!🥰
Echt een aanrader!
Kindershoot - Marleen

Leuke minishoot laten doen van mijn zoon en dochter van 10 weken. De foto’s zijn erg leuk geworden!

Kindershoot - Sophie
Hele leuke shoot gehad met mijn 3 jongens! Waar ik in het begin dacht dit word hem niet, wist Joke ze alle 3 met een lach op de foto te krijgen! Ze is echt heel leuk met kinderen en weet de kids op hun gemak te laten voelen..
een aanrader dus, wij gaan haar hier nog boeken voor een thuis shoot met het gezin! 👍🏻
Kindershoot - Iris

Hele leuke mini fotoshoot van onze kids bij Joke gehad. Ze heeft duidelijk veel ervaring met kinderen fotograferen. Felicia en Collin voelden zich op hun gemak bij haar met als resultaat veel leuke foto’s om uit te kiezen! Heel blij mee!

Kindershoot - Helen

Blog

Outfit inspiratie voor een zakelijke fotoshoot

maart 13th, 2024|Reacties uitgeschakeld voor Outfit inspiratie voor een zakelijke fotoshoot

Je zakelijke foto's zijn je visitekaartje. Het is het eerste wat mensen zien, en je wilt natuurlijk een professionele en betrouwbare indruk maken. Maar wat trek je aan voor die perfecte foto? Mijn naam

Welcome to the Jungle

maart 11th, 2024|Reacties uitgeschakeld voor Welcome to the Jungle

Fotoshoot ideeën voor mannen Je wilt een fotoshoot doen, maar je hebt geen inspiratie. Je bladert door Instagram, Pinterest of Google Images, maar niets spreekt je echt aan. Wat nu? De oplossing is eenvoudiger

  • Fotoshoot met gezin Den Helder

Minishoots 11 november 2023

november 2nd, 2023|Reacties uitgeschakeld voor Minishoots 11 november 2023

Het is weer zover, de wintertijd is ingegaan en de bladeren beginnen te verkleuren. In de fotostudio betekent het dat de minishoots voor de deur staan! Ieder jaar in maart en november gaan de

Personal branding zelf doen

juli 14th, 2023|Reacties uitgeschakeld voor Personal branding zelf doen

Vorige week heb ik de knoop doorgehakt. Behalve de familieshoots wil ik ook weer meer zakelijke klanten aantrekken, omdat ik daar vaak veel meer van mijn kennis en creativiteit in kwijt kan. Toen ik

  • Online Opvallen: vrouw met citrusvruchten voor knalroze achtergrond

Online opvallen: kleurrijke brandingfoto’s

oktober 2nd, 2022|Reacties uitgeschakeld voor Online opvallen: kleurrijke brandingfoto’s

Charlotte is ondernemer en wilde online opvallen, met name op Facebook en Instagram. Ze verkoopt voedingssuplementen en promoot een gezonde levensstijl. Haar merk mag lekker knallen en laat zien dat gezond eten en

Zakelijk portret voor Anko Fotografie

augustus 14th, 2022|Reacties uitgeschakeld voor Zakelijk portret voor Anko Fotografie

Andries is een getalenteerde fotograaf die vrouwen helpt hun mooiste kant te ontdekken en hun vrouwelijkheid te omarmen. De meeste dames verschijnen in lingerie voor zijn camera, een spannende stap. Daarom is een