Fotoshoot strand Den Helder

Fotoshoot strand Den Helder

Met je gezin, lief, hond of de hele familie een fotoshoot op het strand in Den Helder of Julianadorp. Heerlijk, het zand tussen je tenen en de wind in je haar. Als dat geen mooie plaatjes worden! Als fotograaf in Den Helder heb ik de luxe om tussen mei en september strandshoots te kunnen aanbieden. Ik ken de mooiste plekjes voor een intieme loveshoot in de duinen of een uitgelaten familieshoot op het strand.

Strandshoot in de ochtend of avond

De beste tijd voor een strandshoot is één uur voor zonsondergang, tijdens het golden hour. Op een zonnige dag heb je prachtig gouden licht en ook op een bewolkte dag is het prachtig licht voor een fotoshoot op het strand. Een wat minder bekend, maar ook prachtig moment is een uur na zonsopkomst. Door de stand van het licht lijkt het water prachtig blauw en je shoot krijgt een heerlijke frisse uitstraling. Ideaal als je de kids niet zo lang wilt laten opblijven.

Houd er wel rekening mee dat het flink fris kan zijn op het strand, met name in het voorjaar. Neem lekker warme kleding mee zodat je het niet koud krijgt.

Klant reviews

Joke is echt een topper op gebied van kids en newborn fotografie. Veel liefde en aandacht voor de allerkleinste hummeltjes en een hoop gekkigheid en gezelligheid met de kids. Ze weet iedere keer weer spontane en authentiek beelden te maken. Ik raad haar aan iedereen aan die dit soort foto’s wil van zijn of haar familie.

Wij hebben onlangs een minishoot bij Joke gedaan. Binnen 20 minuten heeft zij prachtige foto’s van ons gezin gemaakt! Wij komen zeker nog een keer terug!

“Ik heb me nog nooit zo vrij en ontspannen gevoeld tijdens een familieshoot.”

Info en tarieven strandshoot

Het maakt niet uit of je met je lief komt, met je gezin of met de hele familie. We wandelen door de duinen naar de strandopgang en komen langs verschillende fotogenieke plekjes waar ik mooie plaatjes van jullie maak. Binnen 2 weken na de shoot ontvang je een link naar een speciaal klantenportaal waar je jullie shoot kunt bekijken. Zo kies je thuis in alle rust zelf je favoriete foto’s uit. Wil je meer foto’s bestellen, dan kan dat natuurlijk altijd. Neem vast een kijkje op jokekleijer.nl/tarieven.

Om te boeken klik je hieronder op ‘plan jouw kennismaking’. Hier kun je twee voorkeursdata doorgeven. Het is fijn om alvast een backupdatum te hebben als het regent op de dag van jullie shoot. Vervolgens plannen we een belafspraak om alvast even kennis te maken en jullie wensen te bespreken. Ben je er klaar voor? Dan spreek ik je binnenkort!