“Ik hou eigenlijk helemaal niet van prinsessenjurken.” Dat zei ik tegen mijn collega toen we het over onze weekendplannen hadden. Ik had dat weekend een fotoshoot met mooie jurk op een sprookjesachtig plekje. Dat doe je niet als je écht een hekel hebt aan mooie jurken. Ik had er zelfs enorm veel lol in om een uur voor de spiegel te staan en mezelf in een paar kilo tule en kant te hijsen. Dat ik in het dagelijks leven liever een spijkerbroek en sneakers draag heeft daar niets mee te maken.

Het was voor mij een leermomentje. Why not both? Ik kan mezelf graag basic kleden én in een prinsessenjurk paraderen. Ik kan een strak zakelijk powersuit waarderen én heel blij worden van een vrolijke bloemetjesbroek. Droom jij stiekem van een fotoshoot met mooie jurk, maar ben je ook een nuchtere meid? You can have both!

Nadat ik zelf op de foto gegaan was, kreeg ik de kriebels om ook nog te shooten met de jurk. Ik deed een lastminute oproep op Instagram en had in no-time een paar leuke reacties. Rosa en Shamaya kwamen langs in de studio en ik weet het nu helemaal zeker. Ik ben gék op prinsessenjurken!