In het dagelijks leven ben ik een beetje een tomboy, maar als ik een fotoshoot met mooie jurk mag doen verander ik in een hopeloze romanticus. Het is zo leuk om te werken met kilo’s tule en kant! De modellen veranderen instant in prinsessen en koninginnen als ze een mooie jurk aantrekken. En ik laat me graag inspireren door de kleur, vorm of textuur van de jurk.

Lijkt het je leuk om een fotoshoot met mooie jurk te doen? Je hoeft niet persé zelf een dure jurk aan te schaffen. Misschien heb je nog een trouwjurk of mooie galajurk liggen die je kunt dragen tijdens de shoot. Een andere optie is om een jurk te huren.

Zelf heb ik ook een fotoshoot met een prinsessenjurk gedaan. Daarvoor huurde ik een jurk bij Marije van Studio Wonderland. Zij heeft een prachtige collectie aan jurken, headpieces en accessoires in heel veel maten en kleuren. En het leuke is dat je de jurk een paar dagen mag houden. Na de shoot kreeg ik namelijk de kriebels om zelf ook nog te shooten en dat kon! Ik deed een oproep op Instagram en had binnen no-time heel veel leuke reacties. Uiteindelijk zijn Rosa en Shamaya langsgeweest in de studio voor een fotoshoot met mooie jurk.

Ben je op zoek naar outfitinspiratie? Ik heb een uitgebreide blog met inspiratie en tips waar je op kunt letten bij het selecteren van de juiste kleding voor een fotoshoot.