Mijn goede voornemens voor 2022

12 maanden aan fotoshoot inspiratie, dat is mijn goede voornemen voor 2022. In juli fotografeer ik alweer 10 jaar. Hoe zorg je ervoor dat je enthousiast blijft wat je al lange tijd doet? Spelen! Experimenteren en nieuwe dingen proberen. En eigenlijk heb ik dat afgelopen jaren veel te weinig gedaan. Daarom heb ik met mezelf de afspraak gemaakt om elke maand één creatieve shoot te doen. Minimaal 12 creatieve fotoshoots. Niet voor een klant, maar echt om zelf nieuwe dingen te proberen. Playdays. Fotoshoot inspiratie. Dat kan soms best een uitdaging zijn als je een volle agenda hebt, maar we gaan het gewoon doen!

zwart wit portret fotograaf den helder
Fotoshoot inspiratie portret met gekleurd licht

Fotoshoot inspiratie: werken met gekleurd licht

In mijn fotografie ben ik heel lang op zoek geweest naar ‘het mooiste licht’. Flatterend, een kwaliteit van natuurlijkheid die je nergens anders vindt. Maar tegelijkertijd is het ook best braaf. Het werk van één van mijn voorbeelden, Lindsay Adler, barst juist van kleur. Haar foto’s zijn grafisch heel sterk, zij maakt opvallende en grafische beelden. En in mijn eerste Playday heb ik één van haar technieken gecombineerd met mijn kleurenkennis vanuit mijn schilderachtergrond. Wist je dat je met rood, groen en blauw álle kleuren van de regenboog kunt creëren?

Model: Lise Borst

Lijkt het je leuk om ook zo’n toffe shoot te doen?

Je kunt nu ook een Playday als shoot boeken! Je wordt onderdeel van het creatieve proces en krijgt een écht uniek concept voor jou op maat.