Ieder jaar kijk ik terug welke foto het beste scoorde op social media. Dit helpt me bepalen welke kant ik op wil met mijn fotografie. Afgelopen jaar heb ik vooral gefocust op de familieshoots. Het is dus geen verrassing dat de winnende foto uit een fotoshoot met gezin komt, namelijk dit portret van broer en zus.

Meestal werk ik met kleine kinderen en probeer ik ze er vrolijk lachend op te krijgen. Toen deze familie langskwam zag ik mijn kans om een serieuzer portret te maken. Heel dichtbij, intiem bijna. En superstoer. Dit portret zou heel tof staan aan de wand, larger than life. Sowieso vond ik het heel mooi om zo dichtbij te komen. Deze foto is ergens in mei gemaakt en sinds die tijd heb ik meer foto’s in deze stijl gemaakt. In kleur, zwartwit, lachend en serieus. Het is één van de meestgevraagde poses geworden, ook voor gezinnen.

Wil je ook graag een fotoshoot met gezin? Ik help je graag. Als je niet zo van foto’s houdt kun je het beste een keer meedoen met een minishootdag. In 20 minuutjes doen we dan een eenvoudige korte shoot met een lichte of donkere achtergrond. Wil je graag een mooi familieportret op maat laten maken voor aan de wand? Boek dan een uitgebreide familieshoot. Samen gaan we op zoek naar inspiratie om een mooie serie foto’s te maken die bij je interieur passen.