Fotoshoot gezin Den Helder

Fotoshoot gezin Den Helder

Fotoshoot gezin Den Helder – Wist je dat je invloed hebt op hoe je dingen herinnert? Als je er bewust voor kiest mooie momenten in je op te nemen, blijven ze voor altijd bij je. Dat geldt niet alleen voor je eigen herinneringen, maar ook voor die van je kids. Het zijn de verhalen die je keer op keer vertelt. Ze weten instant het gevoel op te roepen wat je op dat moment ervaarde. Tijdens een fotoshoot met gezin bouw je ook aan zo’n core memory.

Geloof het of niet, maar een fotoshoot gezin kan een hele leuke en krachtige ervaring zijn. Ook (of juist) als je niet graag op de foto gaat. Als je daar staat met z’n allen tegenover de camera, dan doe je dat samen. Met een paar simpele tips en tricks zorg ik dat iedereen keigoed op de foto staat. Papa die er niet zoveel zin in heeft, mama die wat onzekerheden meedraagt, puberkids die geen idee hebben wat ze met hun lijf moeten, de kleine kids die het heeeeel spannend vinden. Als je dat samen overwint is dat stiekem heel mooi. Dat verbindt, zorgt ervoor dat je trots bent op elkaar en jezelf. En dat gevoel wil je vasthouden.

Goede voorbereiding is het halve werk

…dat geldt ook voor een fotoshoot met gezin. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om alles uit jouw gezin fotoshoot te halen.

Kijk eerst eens online, op Pinterest of Google naar voorbeeldfoto’s. Wat vind je mooi? Is er een bepaalde stijl in te herkennen? Zijn de foto’s die je kiest in een studio gemaakt of op een buitenlocatie? Als fotograaf maak ik graag de foto’s die jij wilt. Voorbeelden helpen mij een beeld te vormen van wat jij voor ogen hebt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste shoots en acties? Volg mij op Facebook of Instagram.

Klant reviews

Hele leuke shoot gehad met mijn 3 jongens! Waar ik in het begin dacht dit word hem niet, wist Joke ze alle 3 met een lach op de foto te krijgen! Ze is echt heel leuk met kinderen en weet de kids op hun gemak te laten voelen.. een aanrader dus!

Joke doet het onwijs leuk en zelf mijn zoontje had er lol in. Dinsdag had ik al een overzichtje van de foto’s waar ik uit kon kiezen en vandaag had ik ze al in huis. Super leuke fotograaf en top service!

“De herinneringen die we maken als gezin zijn onbetaalbaar.”

Fotoshoot gezin kleding

Heb je kledingtips? Dat is de meest gestelde vraag die ik krijg. Daarom deze gids met outfit inspiratie om jou te helpen kleding uit te kiezen voor jouw fotoshoot. Als fotograaf heb ik de afgelopen 9 jaar heel veel outfits langs zien komen voor de camera. De kleding die je draagt, bepaalt voor een groot deel de look en feel van de fotoshoot. Mijn stijl is vrij rustig en tijdloos en daar passen bepaalde outfits bij. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je je daar altijd aan moet houden. Heb je een tof ‘statement piece’, of heb je iets specifieks in je hoofd? Laat het vooral weten, dan kijken we of we dat in jouw shoot kunnen passen.

Fotoshoot gezin tips

Een fotoshoot gezin plannen kan best een onderneming zijn. Ik maak het je graag zo makkelijk mogelijk. Via het boekingsformulier plan je eenvoudig een kennismaking direct in mijn agenda. We wisselen ideeën uit en maken samen een plan voor jouw fotoshoot. Zo ben je vooraf maximaal voorbereid. Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat iedereen knap op de foto komt. Jullie hoeven alleen je mooiste kleren aan te trekken!

Foto aan de wand

Weet je al dat je uiteindelijk een mooie foto aan de wand wilt? Kijk dan ook naar je interieur. Hoe zou je die stijl terug kunnen laten in je foto’s? Welke kleuren passen daarbij? Misschien wil je wel één grote foto boven de bank, of een collage foto’s in de gang. Laat het vooral weten, dan denk  ik met je mee. Je mag ook altijd foto’s sturen van je interieur, dan geef ik tips hoe je de shoot op je interieur kunt afstemmen. Op aanvraag maak ik graag een mock-up voor je: met Photoshop plak ik jullie familiefoto’s in een foto van je interieur zodat je vast een idee hebt van het eindresultaat.