Fotoshoot gezin Den Helder

Fotoshoot gezin Den Helder

Fotoshoot gezin Den Helder –Een familie fotoshoot is een loveshoot to the max! Knuffels en kusjes met de kleintjes, of lachen gieren brullen met grotere kids, jouw gezin staat centraal. Mijn naam is Joke Kleijer, ik heb ruim 9 jaar ervaring als gezin- en kinderfotograaf. Je bent van harte welkom voor een fotoshoot met jouw gezin in mijn professionele fotostudio in Den Helder.

Plan jouw kennismaking

Dit kun je verwachten bij een gezinshoot

Kan je er ook zo van genieten als je kids gezellig samen spelen? Of wanneer je lief je verliefd aankijkt tijdens een romantische boswandeling? Die momentjes zijn altijd zo snel voorbij en voor je het weet ben je ze weer vergeten. Het is mijn missie als fotograaf om zulke momenten vast te leggen. Zo gaan ze nooit meer weg!

Soms kan een geposeerde foto mooi zijn, maar meestal geef ik de voorkeur aan een portret waar écht wat gebeurt. Waar je ziet dat de kids lol hebben, schaterlachend of boevig de camera inkijken. Jarenlang heb ik fulltime kinderen gefotografeerd in een fotostudio. Daar heb ik geleerd van elke fotoshoot een feestje te maken. Ze vergeten dat ze gefotografeerd worden en dan kan ik de leukste momentjes vastleggen. De fotoshoot wordt een leuke ervaring!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste shoots en acties? Volg mij op Facebook of Instagram.

Klant reviews

Hele leuke shoot gehad met mijn 3 jongens! Waar ik in het begin dacht dit word hem niet, wist Joke ze alle 3 met een lach op de foto te krijgen! Ze is echt heel leuk met kinderen en weet de kids op hun gemak te laten voelen.. een aanrader dus!

Joke doet het onwijs leuk en zelf mijn zoontje had er lol in. Dinsdag had ik al een overzichtje van de foto’s waar ik uit kon kiezen en vandaag had ik ze al in huis. Super leuke fotograaf en top service!

“De herinneringen die we maken als gezin zijn onbetaalbaar.”

Wat trek je aan tijdens de fotoshoot?

Heb je kledingtips? Dat is de meestgestelde vraag die ik krijg. Daarom deze gids met outfit inspiratie om jou te helpen kleding uit te kiezen voor jouw fotoshoot. Als fotograaf heb ik de afgelopen 9 jaar heel veel outfits langs zien komen voor de camera. De kleding die modellen dragen, bepaalt voor een groot deel de look en feel van de fotoshoot. Mijn stijl is vrij rustig en tijdloos en daar passen bepaalde outfits bij. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je je daar altijd aan moet houden. Heb je een tof ‘statement piece’, of heb je iets specifieks in je hoofd? Laat het vooral weten, dan kijken we of we dat in jouw shoot kunnen passen.

Outfit inspiratie

Super creatief met kleur

Het is al een tijdje een trend in fotografieland, foto’s met gekleurd licht. Toch zie je het bijna nooit in een fotoshoot met kids. Terwijl het juist voor kids zoveel speelse en creatieve mogelijkheden geeft. En ik snap het wel hoor, want er komt net even wat meer bij kijken. Voor de regenboogfoto met Juna had ik bijvoorbeeld 5 lampen nodig. Gelukkig heb ik genoeg geoefend met volwassen modellen. De kids vonden het in elk geval ge-wel-dig. Ze mochten zelf hun kleuren kiezen en het zijn zulke vrolijke foto’s geworden!

Bekijk de voorbeelden
Tarieven
Plan jouw kennismaking