Fotoshoot baby en kind

Met een newborn fotoshoot leg je het begin vast van een levenslang liefdesverhaal: de liefde tussen jou en je pasgeboren kindje.

Ik ben een echte kinderfotograaf. Jouw kids zijn dan ook van harte welkom in de studio. Van pasgeboren babies voor een newborn fotoshoot tot eigenwijze peuters en kleuters, kids voelen zich meestal heel snel op hun gemak. Zelfs als de schoolfotograaf misschien niet zo’n succes was. Ik neem alle tijd voor ze en zorg ervoor dat het ook voor hen een leuke ervaring is. En jij als ouder mag er natuurlijk altijd bij blijven om ze gerust te stellen. Tijd genoeg voor kusjes en knuffels tussendoor!

Meestal doen we de newborn fotoshoot binnen de eerste 3 weken na de geboorte. Je baby is dan nog heerlijk slaperig en krult zich heerlijk op. Wil je graag een foto’s van jouw pasgeboren baby? Laat me dan weten wanneer je bent uitgerekend, dan zorg ik dat ik tijd voor je vrijhoud in mijn agenda. Voor newborn fotoshoots heb ik een beperkt aantal plekjes.

Hele leuke shoot gehad met mijn 3 jongens! Waar ik in het begin dacht dit word hem niet, wist Joke ze alle 3 met een lach op de foto te krijgen! Ze is echt heel leuk met kinderen en weet de kids op hun gemak te laten voelen.. een aanrader dus, wij gaan haar hier nog boeken voor een thuis shoot met het gezin!

Iris van Brussel

Een mini fotoshoot gedaan met mijn zoontje en 2 neefjes. Het zijn 3 boefjes die nooit samen, leuk op de foto te krijgen zijn. Joke heeft met veel geduld en humor het toch voor elkkaar gekregen. De fotos zijn allemaal heel gaaf geworden. Echt een aanrader.

Kaylee Felton

Zaterdag 14 december met mijn zoontje langs geweest voor een mini shoot. Joke doet het onwijs leuk en zelf mijn zoontje had er lol in. Dinsdag had ik al een overzichtje van de foto’s waar ik uit kon kiezen en vandaag had ik ze al in huis. Super leuke fotograaf en top service!

Sonja Bergsma

Hele leuke mini fotoshoot van onze kids bij Joke gehad. Ze heeft duidelijk veel ervaring met kinderen fotograferen. Felicia en Collin voelden zich op hun gemak bij haar met als resultaat veel leuke foto’s om uit te kiezen! Heel blij mee!

Helen van de Veen-Lee