We hebben een huis gekocht! En wat doen we? Het grootste deel offeren we op voor fotografie. Je bent fotograaf of je bent het niet. We hebben een nieuwe fotostudio, een heerlijk thuiskantoor om foto’s te editen en de zolder wordt een prachtige boudoir/lifestyle studio. Maar goed dat Andries ook fotograaf is, anders had ik dit nooit voor elkaar gekregen! De dozen zijn uitgepakt, de laatste baan behang zit tegen de muur. Hoog tijd voor de eerste shoots in de nieuwe fotostudio! 

Tijdens het klussen werd ik al verliefd op de prachtige lichtinval. Daarom kon ik het niet laten om alvast wat foto’s te maken van Andries. Hij staat voor een ruim 3 meter brede wand die ik zelf beschilderd heb. Retespannend en een hoop werk, maar nu hebben we echt een unieke achtergrond die niemand anders heeft. Heel blij mee! Verder hebben we de ruimte optimaal benut. Met ruim 10 achtergrondopties kunnen we onze creativiteit helemaal de vrije loop laten.

Fotostudio Den Helder

Héél veel achtergrondopties

Behalve de XL-wand hebben we nog 2 custom wanden van ruim 2 meter breed, een witte muur & een prachtige raampartij voor backlit foto’s. Uiteraard hebben we ook een ‘klassiek’ achtergrondsysteem voor onze favoriete Savage achtergrondrollen. Al met al een hele mooie stap vooruit!

25 april 2021: de allereerste minishootdag

Sinds m’n 19e wist ik al dat ik ooit een eigen studio wilde. Ik zag het helemaal voor me, met feestelijke opening, cocktails en confetti. Dat zit er niet in op het moment, maar we hebben het tóch gevierd met een minishootdag op zondag 25 april 2021. Deze dag was zo’n succes dat ik nu standaard 2x per jaar een minishootdag organiseer. Wil je een mooie foto van je kids, of ben je toe aan een nieuw familieportret? Misschien is een minishoot dan iets voor jou: